Ποιοί Είμαστε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΗΣ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Τριάντα πέντε (35) ολόκληρα χρόνια στην αγορά των υπηρεσιών ασφαλείας, σε μεγάλες και επιτυχείς συνεργασίες, με τα μεγαλύτερα brands σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Τ. Προέδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Επανδρωμένων Υπηρεσιών Ασφαλείας, τ. μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ειδικός σύμβουλος Σ.Ε.Β.Β. για το επαγγελματικό περίγραμμα φυλάκων ασφαλείας, αποκλειστικός συνεργάτης της ΓΕ.Σ.Ε.Ε. και του Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ στο πρόγραμμα του επαγγελματικού περιγράμματος φυλάκων ασφαλείας και αδειοδότησης. Σύμβουλος και μέλος της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την προπαρασκευή του νόμου 2518 νυν 3707 περί αδειών φυλάκων ασφαλείας. Σύμβουλος ασφαλείας σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε δημόσιους οργανισμούς.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Eπί 15 χρόνια διευθυντής ασφαλείας στις εταιρείες του ομίλου VAMVOUKIS GROUP OF COMPANIES, έχει διοικήσει με επιτυχία πάνω από 5.000 φύλακες ασφαλείας και έχει φέρει εις πέρας μεγάλα και απαιτητικά projects. Διαθέτει σειρά από εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις, κυρίως όμως είναι ο άνθρωπος που υποστήριξε τα μεγαλύτερα brands, από το ξεκίνημα τους, όπως ATTICA – VILLAGE – ALLOU – FACTORY OUTLET και πολλά άλλα.

Η IRON GUARD PROTECTION διαθέτει :

Δικό της "φυτώριο" φυλάκων πραγματικά με εκπαιδευμένους φύλακες και με ιδιόκτητο εκπαιδευτήριο. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εμφάνιση, στο ήθος, την εκπαίδευση και τον χαρακτήρα κάθε ενός από τους συνεργάτες μας, δεδομένου ότι στην IRON GUARD PROTECTION οι φύλακες ασφαλείας, είναι πραγματικοί συνεργάτες και όχι ένας αναλώσιμος απρόσωπος υπάλληλος . Κάθε ομάδα ασφαλείας διαθέτει, αρχιφύλακα και επόπτη και όλες οι φυλάξεις μας υποστηρίζονται από τμήμα άμεσης επέμβασης που λειτουργεί, 24 ώρες το 24ωρο για 365 ημέρες τον χρόνο.